Leer contactloos betalen bij Bibliotheek Altena

Foto: pin.nl
20 oktober 2020, 17:17
Verlopen

NIEUWENDIJK - In deze tijd is contactloos betalen in hoge snelheid populair geworden. Wil je weten waar je op moet letten bij contactloos betalen? Bibliotheek Cultuurpunt Altena organiseert in Nieuwendijk de cursus contactloos betalen.

Contant betalen kan lang niet overal meer. En in deze tijd gaat de voorkeur uit naar betalen met je bankpas. Tijdens deze bijeenkomst leert u precies hoe contactloos betalen werkt. Op 10 november van 10.00 tot 11.00 uur kunt u alle ins- en outs meekrijgen tijdens de snelcursus ‘Koffie en … contactloos betalen’.

Aanmelden om deel te nemen is wel nodig. Wilt u erbij zijn? Meldt u dan aan per telefoon via 085 – 040 11 63 of per mail via digitaalhuis@bibliotheekaltena.nl. Je bent welkom in de bibliotheek in Nieuwendijk. Deelname is gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl