Webinar over alles uit LinkedIn halen

Foto: Pixabay
20 oktober 2020, 17:38
Verlopen

ALTENA - LinkedIn is een online zakelijk sociaal netwerk. Je kunt hier je professionele portfolio delen, netwerken met andere professionals en jezelf online zichtbaar maken. Inwoners van Altena kunnen nu deelnemen aan een webinar over LinkedIn.

Nicole neemt je mee in de wereld van LinkedIn. Hoe zorg je dat je profiel goed zichtbaar is. Wat moet je wel of juist niet doen? Aan het einde van dit webinar weet je hoe je je profiel aan kunt maken of hoe je je profiel nog beter maakt. Uiteraard kun jij je live vragen stellen aan Nicole.

Deze webinar gaat door bij minimaal tien deelnemers maar en er is ruimte voor maximaal vijftien deelnemers. Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Deze webinar is voor inwoners van de gemeente Altena. Deze webinar is op woensdag 18 november. Je kan inloggen vanaf 19.45 uur. De start is dan om 20.00 uur. Aanmelden doe je via de website www.bibliotheekaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl