Opening Koffiehuis De Buurvrouw gecanceld

Foto: Archief
21 oktober 2020, 11:37
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Iedereen die betrokken is bij De Buurvrouw in Wijk en Aalburg keek tijdenlang uit naar zaterdag 31 oktober. Dan zou het koffiehuis met een missie officieel zijn deuren openen aan de Galerij 8A in Wijk en Aalburg.

Gezien de aangescherpte richtlijnen hebben de mensen achter Koffiehuis De Buurvrouw laten weten dat de geplande opening komt te vervallen. De afgelopen periode is door vrijwilligers in het voormalige pand van drogisterij Vici hard geklust om alles op tijd af te krijgen. Bezoekers kunnen straks in het voorste gedeelte terecht om onder het genot van een kopje koffie, een gebakje of een tosti elkaar te ontmoeten, even de krant te lezen of te werken. De ruimte achterin kan met een schuifwand worden afgesloten.

Bij De Buurvrouw worden vrijwilligers ‘deelgenoten’ genoemd. Ruim 40 mensen hebben zich inmiddels gemeld. Er is op dit moment geen nieuwe datum gepland voor de opening van De Buurvrouw. Tessa Versteeg laat weten: “We hopen, zodra we wel open mogen, alsnog het plan uit te voeren.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl