3FM Serious Request: The Lifeline komt toch niet naar Altena

Foto: Archief
23 oktober 2020, 18:16
Verlopen

HILVERSUM/ALTENA - De 3FM actie Serious Request: The Lifeline komt toch niet naar Altena.

Gezien de huidige coronamaatregelen is het volgens 3FM niet verantwoord om de dj’s door Nederland te laten lopen en de luisteraars met hun acties naar de route te laten komen. De actie gaat nu in aangepaste vorm door. Iedereen is thuis wel vrij om een ommetje te maken, dus vraagt 3FM luisteraars om zelf te lopen en zich voor iedere kilometer te laten sponsoren.

De eerder aangekondigde route van Roermond naar Zwolle, waarbij de dj’s onder meer door Sleeuwijk en Hank komen, wordt uitgesteld naar 2021. Tijdens een eerdere editie van Serious Request: The Lifeline bezochten de DJ’s ook de studio van Radio A-FM in Hank.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl