SoepActie HartenBrigade keert terug

Foto: HartenBrigade
24 oktober 2020, 17:44
Verlopen

GIESSEN/ALTENA - Nu de maatregelen weer zijn aangescherpt en de tijden nog steeds onzeker zijn, heeft de HartenBrigade in Giessen besloten de SoepActie weer op te starten om de harten in Altena weer te verwarmen.

In de maanden maart tot en met juni waren veel mensen ontroerd door het warme gebaar van een emmertje soep met een even zo warm kaartje. Dit werd bezorgd en gemaakt door de vrijwilligers van de HartenBrigade. Bijna iedereen ervaarde het verse soepje als troost in een moeilijke tijd. Nu er steeds meer mensen positief getest worden op het coronavirus en daardoor in quarantaine zitten, neemt ook de behoefte aan een beetje aandacht weer toe. Vanaf donderdag 29 oktober start de HartenBrigade daarom de SoepActie weer op en delen die met liefde uit.

Ken jij of ben jij iemand die door de aanhoudende coronacrisis een hart onder de riem kan gebruiken, positief is getest, of gewoon een hart onder de riem verdient? Met een simpel berichtje op 06-38694800 kun jij het verschil maken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl