Mobiliteit in het jaar 2040

Foto: Twitter gemeente Altena
25 oktober 2020, 11:33
Verlopen

ALTENA - Geef uw mening over verkeer in vervoer en de gemeente Altena voor de Mobiliteitsvisie 2040.

Samen met inwoners, bezoekers en bedrijfsleven werkt de gemeente Altena aan de Mobiliteitsvisie 2040. Men hoort graag uw mening over verkeer en vervoer nu en in de toekomst. Om deze visie compleet te kunnen maken, voert de gemeente een onderzoek uit. Hoe waardeert u de huidige voorzieningen voor auto, fiets en openbaar vervoer? Hoe wilt u zich in de toekomst binnen Altena verplaatsen? Welke behoeften heeft u ten aanzien van de bereikbaarheid van Altena?

Via de onderstaande link kunt u de vragenlijst invullen. Doe dit graag voor 2 november. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 15 minuten. Het is wel belangrijk dat u de vragen invult onder normale omstandigheden, dus voor de tijd van het coronavirus. U kunt direct naar de vragenlijst via https://app.maptionnaire.com/nl/9434/.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl