Sjoelvereniging Altena organiseert thuissjoelen

Foto: Facebook Sjoelvereniging Altena
25 oktober 2020, 11:55
Verlopen

ALTENA - Voor de liefhebbers en vermaak in stille tijden kunt u meedoen met de thuissjoel wedstrijden met kans op een leuke prijs. Deze worden georganiseerd vanaf 30 oktober door sjoelvereniging Altena.

Hoe werkt het? U moet in het bezit zijn van een sjoelbak. Bij een ander sjoelen (dus samen sjoelen) kan alleen maar met inachtneming van de geldende RVIM-regels. Iedereen mag meedoen, dus ook de partners, kinderen van leden en zelfs niet leden. Profs en amateurs. Voorlopig staan er 10 weekenden gepland tot 3 januari 2021. U sjoelt 9 beurten per weekend en de punten worden berekend per gegooide beurt. Na elk weekend dient u voor maandag 18.00 uur de gegooide punten per beurt door te geven. Het doorgeven kan alleen via de mail. Zoals altijd gaat de organisatie in dit spel uit van uw eerlijkheid.

Doet u gezellig mee? Geef dan voor 28 oktober de namen van de deelnemers door via het mailadres martinvink54@gmail.com. Daar kunnen ook de resultaten heen gemaild worden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl