Nederlands Kampioen Raïsa Schoon gehuldigd

Foto: Weeda Media
27 oktober 2020, 18:32
Verlopen

WERKENDAM - Eind augustus werd Raïsa Schoon uit Werkendam samen met haar partner Katja Stam Nederlands Kampioen beachvolleybal.

Door het drukke trainings- en wedstrijdprogramma van Raïsa, corona en een wethouderswissel was er nu tijd om haar te huldigen. Namens de gemeente Altena sprak wethouder Shah Sheikkariem zijn trots en waardering uit voor het feit dat zij deze mooie prestatie geleverd heeft.

De wethouder gaf aan niet alleen trots te zijn, maar ook de meerwaarde van topsport in de gemeente Altena te willen benadrukken. Sport, bewegen en gezondheid zijn belangrijke onderwerpen, waarbij topsporters uit de gemeente Altena een belangrijke voortrekkersrol kunnen vervullen. Raïsa zal in de nabije toekomst ook gaan optreden als ambassadeur van de gemeente Altena, met als doel jongeren, maar ook ouderen, in aanraking te brengen met sport, bewegen en gezondheid.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl