Gratis fietsverlichting uitgedeeld bij nieuwe rotonde

Foto: Redactie
29 oktober 2020, 23:40
Verlopen

GIESSEN/ANDEL - Bij een van de belangrijkste schoolroutes deelde wethouder Hans Tanis op donderdag 29 oktober gratis fietsverlichting uit om bij te dragen aan veilig verkeer met de donkere dagen in aantocht.

Met de actie wenst de gemeente Altena bij te dragen aan veiliger verkeer met de donkere dagen in aantocht. De schoolgaande jeugd nam de verlichting, soms wat haastig, dankbaar in ontvangst.

Ook kijkt men kritisch naar alle schoolroutes om zo optimaal mogelijk zorg te dragen voor een veilige weg naar school. Het aanleggen van een nieuwe rotonde tussen Giessen en Andel is daar een voorbeeld van.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl