Dag van de Mantelzorg op Altena TV

Foto: Redactie
2 november 2020, 19:38
Verlopen

ALTENA - Op 10 november is het de 'Dag van de Mantelzorg'. Een dag waarop mensen die zorgen voor een ander worden gewaardeerd en dat is niet vanzelfsprekend. Dit jaar anders dan anders en te volgen op Altena TV.

In de gemeente Altena besteedt stichting Trema Welzijn aandacht aan de landelijke Dag van de Mantelzorg. Op deze dag wordt er stil gestaan bij de mantelzorger en wat hij of zij doet. Mantelzorgers verdienen het om even in het zonnetje gezet te worden, aandacht die er op andere dagen vaak minder is. Het verlenen van mantelzorg gaat altijd vanuit een relatie en komt vaak geleidelijk en is daarmee ook veelal vanzelfsprekend.

Elk jaar organiseert Trema Welzijn een gezellige samenkomst voor mantelzorgers met een leuk afwisselend programma waar de gezellige ontmoeting centraal staat. Dit jaar is dat niet mogelijk en kan het fysiek ontmoeten en uitwisselen van ervaringen niet doorgaan. Stichting Trema Welzijn heeft de handen ineen geslagen met Altena TV en nodigt u van harte uit om deze ‘Dag van de Mantelzorg’  mee te beleven op dinsdag 10 november om 10.30 uur via de televisie.

De uitzending is te volgen op Altena TV via Ziggo kanaal 40 of 1414 bij KPN. De uitzending is ook te volgen via de livestream op www.altenatv.nl en zal ook later terug te kijken zijn via de websites van stichting Trema Welzijn en Altena TV.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl