Bloembak en bushokje vernield in Hank

Foto: Redactie
4 november 2020, 16:42
Verlopen

HANK - In de nacht van dinsdag op woensdag is het dorp Hank opgeschrikt door een reeks aan vernielingen. De veelbesproken bloembakken in de Kerkstraat en een bushalte moesten het deze keer ontgelden.

Dat weggebruikers van de Kerkstraat in Hank niet blij zijn met de geplaatste bloembakken is inmiddels wel bekend. Al diverse keren waren de objecten doelwit van vandalisme. Sinds de plaatsing in mei 2019 houden de bloembakken de gemoederen flink bezig. De ‘oude’ bloembakken kregen het zwaar te verduren. Zo werden beklad, beschadigd, als onveilig en onhandig gezien en ook nog eens in brand gestoken. De huidige betonnen bloembak is nu dus honderden meters verderop in de Jachtsloot terechtgekomen.

Ook een bushokje aan de A27 werd niet overgeslagen door de vandalen. Een achterruit is gesneuveld. Van de daders ontbreekt ieder spoor. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden bij de politie via 0900 – 8844.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl