Jongerencentrum de Pomp lanceert ‘Het pakket van Altena’

Foto: JC de Pomp
4 november 2020, 22:34
Verlopen

ALMKERK/ALTENA - Dit jaar lanceert Jongerencentrum de Pomp een actie die niet alleen het jongerencentrum steunt maar ook de lokale ondernemers. 'Kerstpakketten van Altena voor Altena'.

In een ingewikkelde tijd als deze is het volgens Bart Schutte van jongerencentrum de Pomp extra belangrijk om te zien naar elkaar. “Dit is één van de redenen dat wij deze actie ook op touw hebben gezet. Deze kerst kun je elkaar een hart onder de riem steken door een ’pakket van Altena’ te sturen naar mensen in de buurt!” Jongerencentrum de Pomp springt hiermee ook handig in op de actualiteit nadat bekend werd dat de gemeente Altena ‘buiten de regio had geshopt’ voor de blauwe VN-verlichting van de gemeentehuizen.

Mathijs Vos: “Na het lezen van dit nieuws in de lokale media ging er al snel een lichtje branden bij de medewerkers van ons jongerencentrum. Niet zeuren maar de mouwen opstropen en kijken hoe we in deze tijd van Corona iets kunnen bedenken om mensen een hart onder de riem te steken, lokale ondernemers te ondersteunen en ons jongerenwerk een financieel zetje in de rug te geven.”

Het pakket is gevuld met allerlei lekkernijen uit de omgeving, zo zit er bijvoorbeeld kaas van ‘De Lange Hoeve’ uit Genderen, sappen van ‘De Fruitschuur’, chocolade van de fabriek uit Andel en producten van korenmolen ‘de Hoop’ uit Veen in. U kunt kiezen voor drie verschillende pakketten: een klein pakket met vier producten, een wat groter pakket met zes producten of het grootste pakket met negen producten uit de omgeving. Alle drie de pakketten zijn ook verkrijgbaar in een variant met bier van de Magistraat in Almkerk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl