Noordergraaf, Rijneveld en Tanis verkiesbaar voor Tweede Kamer

Foto: SGP
9 november 2020, 19:06
Verlopen

ALTENA - Raadslid Peter Noordergraaf, voorzitter van SGPJ Arie Rijneveld en wethouder Hans Tanis zijn namens de SGP genoemd op de lijst voor de landelijke verkiezingen in 2021.

Peter Noordergraaf is in de gemeente Altena al geruime tijd raadslid voor de lokale SGP fractie, op de landelijke kieslijst staat hij op positie 25. Huidig wethouder Hans Tanis maakt ook zijn opwachting op de landelijke lijst. Hij is verkiesbaar op positie 16. Arie Rijneveld uit Werkendam is de jongste kandidaat op de lijst op positie 11.

Zowel Tanis als Noordergraaf hebben op lokaal niveau al veel ervaring. Beide heren zijn vooralsnog actief voor de gemeente Altena en hebben de begroting voor de gemeente Altena op de agenda staan. Arie Rijneveld is al geruime tijd voorzitter van de SGP Jongeren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl