Online jeugddienst Hervormde Gemeente Werkendam

Foto: Pixabay
9 november 2020, 17:28
Verlopen

WERKENDAM - De jeugddienst van de Hervormde Gemeente Werkendam (wijk 1) gooit het over een andere boeg. Ze gaan online op zondag 15 november vanaf 12.00 uur.

“Het is weer eens iets anders, de jeugddienst is vooraf opgenomen”, aldus Renko Dekker. “Aangezien er allerlei maatregelen gelden en met 30 personen een jeugddienst vieren niet echt geschikt is, hebben we besloten om de jeugddienst vooraf op te nemen.” De dienst is te bekijken op zondag 15 november vanaf 10.30 uur op het YouTube kanaal van de Hervormde Gemeente Werkendam, wijk 1. De opbouw van de dienst is daarmee ook wat anders.

In deze dienst wisselen muziek en geloofsvragen elkaar af. De vragen zijn gesteld door jongeren en dominee Guido van der Neut gaat deze beantwoorden. De muziek wordt verzorgd door Marcel van der Poel en band. Nieuwsgierig? Kijk dan op zondag 15 november naar de uitzending op het YouTube kanaal van de gemeente.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl