Gebedsuur Bidden voor Altena

Foto: Pixabay
13 november 2020, 06:24
Verlopen

ALMKERK - Donderdagavond 26 november wil men van 19.30 tot 20.45 uur, met maximaal 30 personen, samenkomen in de Hervormde Kerk in Almkerk met christenen uit heel Altena.

Gebed is belangrijk. Alleen bidden doen velen in de praktijk toch maar weinig en kort. Dus ontmoeting voor gebed is zeer waardevol. Op deze avond zal er, na een korte overdenking over gebed, in groepjes gebeden worden. Met inachtneming van de 1,5 meter afstand van elkaar zal dit goed te doen zijn en vanzelfsprekend worden ook alle andere maatregelen in acht genomen. Opgeven voor deze avond kan bij Hennie Bouman via info@biddenvooraltena.nl.

Bekijk ook de website www.biddenvooraltena.nl als u interesse heeft in wekelijks een moment thuis bidden voor Altena, zelf of (online) met enkele anderen. De meerwaarde van opgeven bij deze site is dat het anderen bemoedigt om te weten hoeveel er door anderen gebeden wordt voor alles wat leeft en speelt in Altena. Bovendien ontvangt u een e-mail met dank- en gebedspunten voorafgaand aan het door u opgegeven uur van de week. Deze kunt u zelf ook doorgeven.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl