Carnaval in Klaiendam geopend door bijzondere actie

Foto: Facebookpagina De Klaitrappers
14 november 2020, 15:50
Verlopen

DUSSEN/KLAIENDAM - Ieder jaar vormt 11 november, de elfde van de elfde, de start van het carnavalsseizoen. Vanwege de coronacrisis is de opening van het carnavalsseizoen dit jaar niet op de gebruikelijke manier gevierd.

De Dussense Carnavalsstichting de Klaitrappers wilde met een actie alle inwoners van Dussen en alle sponsoren een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden. De leden zijn afgelopen woensdagavond, op 11-11, in diepste geheim om 23.11 uur bij alle inwoners en sponsoren een snoepzak met 11 hartjes aan de deur gaan hangen met de tekst ‘Een hart onder de riem van de Klaitrappers’.

Een grote verrassing voor alle inwoners van Klaiendam/Dussen toen zij donderdagochtend wakker werden en de traktatie zagen. Na 1111 snoepzakken bezorgd te hebben aan de inwoners en 111 aan de sponsoren, heeft Prins Bies van Klaiendam de allerlaatste snoepzak overhandigd aan burgemeester Egbert Lichtenberg van de gemeente Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl