6 sterfgevallen ten gevolge van corona in Altena

Foto: Redactie
15 november 2020, 16:44
Verlopen

ALTENA - In de afgelopen week zijn 159 personen in de gemeente Altena geregistreerd met een positieve test op het Covid-19 virus, 6 mensen zijn afgelopen week overleden.

Het werkelijke aantal besmettingen ligt hoger, omdat nog steeds niet iedereen met klachten zich laat testen. De toename van het aantal mensen dat besmet is met het coronavirus is minder hoog dan voorgaande weken.

Deze week zijn 6 mensen overleden aan het virus en 1 persoon is opgenomen in het ziekenhuis. In de gemeente Altena zijn sinds de uitbraak 1461 mensen besmet geraakt, 43 mensen opgenomen in het ziekenhuis en 28 mensen overleden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl