Het coronavirus op de kaart

Foto: Brabantscan
15 november 2020, 16:16
Verlopen

REGIO - Vanaf nu kunnen Brabanders via een dashboard op de website www.brabantscan.nl eenvoudig cijfers en ontwikkelingen rond corona in hun eigen gemeente volgen.

Het dashboard laat meer zien dan alleen besmettingen of ziekenhuisopnames en is een initiatief van de drie Brabantse GGD’en Hart voor Brabant, West-Brabant en Brabant-Zuidoost. Het speciale dashboard op de website www.brabantscan.nl bestaat uit onder meer de wekelijkse test- en besmettingscijfers en het aantal ziekenhuisopnames en overlijdens.

Brabantscan geeft de cijfers voor testen en positieven per week omdat deze een completer beeld geven over trends dan de dagelijkse cijfers. De cijfers zijn per gemeente, regio of voor de hele provincie te raadplegen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl