Vrijwilligers blij met Lions steun

Foto: Lions Werkendam
15 november 2020, 15:16
Verlopen

ALTENA - Het Lucky Lion Altena Corona Hulpfonds van Lions Club Werkendam ontving veel reacties binnen onze gemeente. De eerste 10 aanvragen zijn nu beoordeeld en gehonoreerd met een bijdrage.

Er zijn ontzettend veel vrijwilligers actief op allerlei gebieden in Altena wat resulteerde in maar liefst 25 aanvragen. Allemaal ondervinden ze in deze corona tijd problemen. Activiteiten die niet door kunnen gaan, minder sponsoren, geen inzamelingsacties en geen optredens. Het ruggensteuntje van Lions komt dan ook als geroepen.

De steun uit het fonds is toegekend aan diverse initiatieven op allerlei vlakken. De resterende aanvragen worden nu bekeken door de Goede Doelen Commissie van de Lions Club Werkendam. Het Lucky Lion Altena Corona Hulpfonds stelt een bedrag van totaal €10.000,00 beschikbaar. Uit dit fonds wordt na goedkeuring een bedrag van €250,- tot maximaal €1.000,- per aanvrager toegekend. U kunt nog tot 26 november een beroep doen op dit steunfonds door een mail te sturen naar werkendam@lions.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl