Sinterklaas heeft een boodschap aan Sleeuwijkse kinderen

Foto: Yrros: uit video
16 november 2020, 20:49
Verlopen

SLEEUWIJK - Hoe moet het nu toch met de intocht in Sleeuwijk? Sinterklaas en burgemeester Lichtenberg hebben een plannetje bedacht.

Komt Sinterklaas wel naar Sleeuwijk of misschien is hij al wel onderweg? De winkeliersvereniging, burgemeester Lichtenberg en Sinterklaas zelf hebben een oplossing bedacht om ook in deze corona tijd het feest te kunnen vieren.

Juf Lida, ook betrokken bij theatergroep Yrros, weet hier meer van. Geen aankomst in de haven maar een kleurwedstrijd en een presentje. Burgemeester Lichtenberg heeft ook een kort lijntje met Sinterklaas, tekeningen gericht aan de Sint zal hij hoogstpersoonlijk doorsturen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl