Bezoek het Taalcafé in Woudrichem

Foto: freeimages.com
22 november 2020, 11:10
Verlopen

WOUDRICHEM - Iedere week wordt er een Taalcafé gehouden in De Werf in Woudrichem. De Nederlandse taal zal hier centraal staan.

Het Taalcafé is bedoeld om andere mensen te ontmoeten, gezellig koffie/thee te drinken, samen te praten én extra te oefenen met de Nederlandse taal. Bij het Taalcafé zijn altijd Nederlandse vrijwilligers (taalcoaches) aanwezig die helpen met het oefenen van de Nederlandse Taal. Mensen die hulp nodig hebben met taal kunnen bijvoorbeeld laaggeletterden zijn of mensen die nog maar kort in Nederland wonen.

U bent iedere vrijdag welkom van 10.00 tot 12.00 uur. Een bezoek is gratis. Aanmelden voor het Taalcafé is verplicht. Bel daarvoor met 085 040 11 63. Het Taalcafé is een samenwerking van VluchtelingenWerk Nederland en DigiTaalhuis Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl