AltenaTalent zoekt jou

Foto: Pixabay
9 december 2020, 19:28
Verlopen

ALTENA - Heb jij het al gehoord? In februari 2021 gaat AltenaTalent van start: het traineeprogramma voor net afgestudeerden in de regio Altena.

Niet meer hoeven afreizen naar een grote stad, maar jezelf ontwikkelen als een echte professional en dat gewoon bij jou in de buurt. In een programma van anderhalf jaar krijg jij de kans om te snuffelen aan toffe werkgevers in jouw regio. Organisaties die staan te springen om talent. Je werkt bijvoorbeeld aan projecten op het gebied van kwaliteitsmanagement en lean. Heel divers dus.

Ben jij die gedreven, ambitieuze starter met minimaal een hbo-opleiding in de richting van civiele techniek, (werktuig) bouwkunde, (technische) bedrijfskunde, bedrijfseconomie of marketing en woon jij op maximaal 30 km, gerekend vanuit Wijk en Aalburg? Dan zoeken wij jou. Stuur snel jouw cv en sollicitatie naar i.gravesteijn@matchability.nl. Kijk voor meer informatie op https://www.matchability.nl/altenatalent.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl