De Schans haalt 4000 euro op voor 3FM Serious Request: The Lifeline

Foto: Marianne de Bruijn
19 december 2020, 05:55
Verlopen

SLEEUWIJK - Dat de alternatieve kerstviering, in de vorm van een sponsorloop, dit jaar niet kon doorgaan was jammer. Maar het hield de leerlingen van vmbo De Schans in Sleeuwijk niet tegen.

Maar liefst € 4.000,00 haalden zij met elkaar op voor het goede doel. Dit jaar zetten 3FM en het Rode Kruis zich in voor medische hulp tijdens de coronacrisis want overal staan hulpverleners, lokale klinieken en ziekenhuizen onder hoogspanning. Zij zijn overbelast, met desastreuze gevolgen.

De opbrengst gaat naar het Rode Kruis, dat zich inzet om de druk op hulpverleners te verlichten met mensen en middelen. Zo helpt het Rode Kruis in Nederland de GGD met het uitvoeren van bron- en contactonderzoek en met het runnen van coronatestlocaties. De leerlingen zullen de sponsorloop op een later moment alsnog doen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl