Kindervoorstelling Coco kan het!

Foto: Bibliotheek Altena
20 december 2020, 12:28
Verlopen

WOUDRICHEM - Speciaal voor de Nationale Voorleesdagen 2021 maakte theatermaker Sophie Ruthven-Stuart een nieuwe voorstelling. Naar het boek: ‘Coco kan het!’ van Loes Riphagen. Dit is een voorstelling vol plezier, muziek, zang en levenslessen.

Kom jij gezellig meedoen aan dit verhaal? Het wordt een voorstelling voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen. Ouders kunnen de workshop niet bijwonen. Deze voorstelling staat gepland op 30 januari van 10.00 tot 10.30 uur in De Werf te Woudrichem.

In verband met de coronamaatregelen wacht men het advies en de richtlijnen van 12 januari af. Reserveren kan daarom vanaf 13 januari op de site van Sjors Creatief. Mochten de maatregelen het dan nog niet toelaten, gaat men op zoek naar een creatieve oplossing.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl