Meld u aan als stembureaulid

Foto: Gemeente Altena
20 december 2020, 11:55
Verlopen

ALTENA - Op 17 maart 2021 zijn er verkiezingen voor de Tweede Kamer. De gemeente Altena zoekt stembureauleden en tellers om de verkiezingen in goede banen te leiden.

Door de coronamaatregelen zijn er meer mensen op het stembureau nodig. Mogelijk zijn stembureaus ook meerdere dagen open dan alleen 17 maart. Iedereen van 18 jaar of ouder kan zich aanmelden als lid van het stembureau. Voor het werken op het stembureau ontvangt u een vergoeding van €12,50 per uur. Hierover betaalt u belasting.

Aanmelden als stembureaulid of teller kan door een e-mail te sturen naar verkiezingen@gemeentealtena.nl of door een formulier in te vullen op de website van de Rijksoverheid. De gemeente ontvangt dan uw gegevens en neemt contact met u op. Voor vragen kunt u ook mailen. U krijgt dan contact met Tineke de Jong of Betty Biesheuvel.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl