Werkendamse Raïsa Schoon op Wall of Fame

Foto: Rene van der Giessen
20 december 2020, 16:18
Verlopen

WERKENDAM - Raïsa Schoon uit Werkendam, oud student van het Johan Cruyff College, heeft een plaats gekregen op de Wall of Fame.

Herman Kruis, directeur van het Johan Cruyff College Roosendaal, vertelt waar een leerling aan moet voldoen om op de Wall of Fame te staan: “Om op de Wall of Fame te komen, moet je in de sport op hoog niveau presteren, maar je moet ook in je onderwijs volledig bij zijn.” Die eer was dus afgelopen donderdag weggelegd voor de Werkendamse Raïsa Schoon.

De Nederlands kampioen beachvolleybal werd thuis verrast door de heer Kruis, waar hij lovende woorden sprak over de prestaties van Raïsa, maar ook over het feit dat topsport goed te combineren is met een kwalitatief hoogwaardige studie. Een voorbeeld voor velen. De award wordt geplaatst op de muur van het Zoomvliet college, vlak naast de handafdruk van Johan Cruyff, die het opleidingsinstituut persoonlijk opende op 22 oktober 2008.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl