Inwoners Werkendam verdelen PostcodePrijs van 1 miljoen

Foto: Postcode Loterij
2 januari 2021, 20:46
Verlopen

WERKENDAM - Het jaar begint spetterend voor vijftien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4251 AA in Werkendam. Samen verdelen ze 1 miljoen euro.

Op deze postcode, de Sasdijk in Werkendam, zijn vele mensen in de prijzen gevallen. In totaal vallen er vijftien deelnemers in de prijzen bij de uitreiking van deze SuperPostcodePrijs in Werkendam. Zij verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen variërend van 41.666 euro tot 83.333 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen.

Romy werd verrast met een cheque van 83.333 euro: “Ik droom ervan om een camper te kopen. Nu kan ik die droom waarmaken!” Ook Wim wint 83.333 euro: “Dat is een mooi binnenkomertje in het nieuwe jaar! Als het weer kan ga ik een cruise maken met mijn vrouw.” Mariska wint 41.666 euro en weet wel raad met haar prijs: “Ik heb sinds anderhalf jaar een eigen huis dus daar kan ik nu mee aan de slag! Verder wil ik als het weer kan graag op vakantie met vrienden.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl