Open Dag wordt Virtual Tour op het Altena College

Foto: Altena College
8 januari 2021, 17:29
Verlopen

SLEEUWIJK - Kijken wanneer, met wie en zo vaak je wilt. Zomaar een paar pluspunten van de Virtual Tour van het Altena College in Sleeuwijk.

Natuurlijk gaat er niets boven een vol schoolgebouw met enthousiaste leerlingen, ouders en docenten. Lekker rondlopen, sfeerproeven en ontdekken. Omdat het coronavirus een traditionele Open Dag niet toelaat dit jaar, is het Altena College speciaal voor de toekomstige leerlingen aan de slag gegaan met de Virtual Tour.

Ontdek wie Levi en Veerle zijn, de brugklas filmtoppers. Zij vertellen jou alles over het Altena College en nemen je mee op hun ontdekkingstocht door de school. Ze ontmoeten de docenten en laten zien wat allemaal mogelijk is op het Altena College. Kijk ook mee en ontdek het Altena College. Op maandag 25 januari online te vinden op www.virtualtouraltenacollege.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl