Altena Experience wordt Altena Mysterie op het Altena College

Foto: Archief
21 januari 2021, 16:22
Verlopen

SLEEUWIJK - Heb jij ook zo’n zin in een spannend avontuur? Doe dan mee met het Altena College Mysterie! Beantwoord vragen, los puzzels op, kraak de code en help om het mysterie dat plaatsvindt op het Altena College op te lossen.

Vanwege het coronavirus kunnen de geplande doe-middagen op woensdag 27 januari en woensdag 10 februari helaas niet door gaan. Heb je je al aangemeld voor de Altena Experience? Dan hoef je niets te doen. Je krijgt het Altena Mysterie pakket automatisch thuisgestuurd. Was je er nog niet aan toegekomen om je aan te melden? Doe dit dan alsnog via het formulier op de website onder de knop Altena Mysterie en doe mee.

Kijk voor meer informatie op de website www.altenacollege.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl