Nieuwbouwproject Lommerrijk Wonen in Sleeuwijk

Foto: www.lommerrijkwonen-sleeuwijk.nl
25 januari 2021, 17:53
Verlopen

SLEEUWIJK - Op de locatie van de voormalige Burgemeester Verschoolschool verrijst vanaf 2021 een 18-tal nieuwe woningen in het plan 'Lommerrijk Wonen'. Het plan bestaat uit 16 2-onder-1-kap woningen en 2 vrijstaande woningen.

De woningen worden gasloos en energieneutraal, voorzien van warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming. De woningen voldoen daarmee aan alle huidige eisen en bieden veel comfort. Het project dankt haar naam aan de groene omgeving met vele bomen en laanstructuren. Ook kenmerken alle woningen zich door zowel het royale woonoppervlakte als het royale perceeloppervlakte.

Het gebouw van de Burgemeester Verschoolschool, wat op dit terrein stond, is vorig jaar gesloopt nadat deze school verhuisd is naar de nieuwe brede school aan de Esdoornlaan. Binnenkort start de verkoop van 2 vrijstaande en 16 twee-onder-een-kap woningen. Volg dit bouwproject via de website www.lommerrijkwonen-sleeuwijk.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl