Beachsport Vereniging Werkendam laat kinderen ‘knallen’

Foto: Rene van der Giessen
27 januari 2021, 06:37
Verlopen

WERKENDAM - Als tegenhanger voor het binnen zitten organiseert Beachsport Vereniging Werkendam aantrekkelijke activiteiten voor de jeugd tot en met 17 jaar. Omdat het buiten is en omdat het mag.

Op vrijdag 22 januari was het de eerste keer. De kids konden kiezen uit voetvolley, beachkorfbal of beachvolleybal. Dit alles onder de bekende en ervaren trainers Philip den Haan, Dirk-Jan Drost en Debora Kadijk. Het werd een heerlijke middag, waarop maar liefst 65 kids de weg naar de Copakadijk in Werkendam wisten te vinden. Zolang er niet binnen gesport mag worden, zullen deze activiteiten worden aangeboden, vooralsnog in ieder geval tot en met 5 februari.

Iedereen is welkom, ook als je geen lid bent, en de toegang is gratis. Op vrijdagmiddag aan de Werkina in Werkendam, jeugd tot en met 12 jaar van 14.30 tot en met 15.30 uur, jeugd van 13 tot en met 17 jaar van 15.30 tot en met 16.30 uur. Warme kleding aanbevolen en je mag met sokken of schoenen op het zand.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl