Coronaboete voor twaalf jongeren in tuinhuisje

Foto: Redactie
31 januari 2021, 18:35
Verlopen

WIJK EN AALBURG - De politie heeft op zaterdag 30 januari rond middernacht twaalf personen bekeurd in Wijk en Aalburg. Zij hielden zich op in een tuinhuisje.

Na een melding van geluidsoverlast is de politie ter plaatse gekomen. Daar constateerde de politie zelf ook de geluidsoverlast. De overlast kwam uit een tuinhuisje waar jongeren samen waren gekomen. De politie laat weten: “De jongeren waren allemaal rond de 20 jaar oud.”

In het tuinhuisje was het niet mogelijk onderling voldoende afstand te houden in verband met de geldende coronamaatregelen. Alle aangetroffen personen hebben een bekeuring gekregen voor het niet houden aan de 1,5 meter regel. “Wij snappen dat dit een moeilijke tijd is voor een ieder, maar houd je aan de coronamaatregelen”, aldus de politie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl