Doe jij al mee met de Wintergames?

Foto: Gemeente Altena
31 januari 2021, 12:36
Verlopen

ALTENA - Al een aantal weken kunnen kinderen in deze gekke lockdowntijd ’s middags meedoen met de Altena Wintergames. In alle kernen van de gemeente organiseren de sportcoaches sportieve activiteiten voor de jeugd tot en met 17 jaar.

Uit de massale aanmeldingen en reacties van ouders wordt opgemaakt dat de Wintergames in trek zijn. De sportcoaches gaan er de komende tijd ook mee door. De activiteiten zijn uiteraard aangepast in lijn met de aangescherpte maatregelen van de regering. Zo zijn de activiteiten in circuitvorm en is de maximum groepsgrootte 12 kinderen.

Heb jij zin in spellen als Racketsport, De Alleskunner en Wie is de Mol? Het programma van week tot week is te vinden op de Facebookpagina Buurtsportcoachaltena en ook op de website www.sportcoachaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl