Webinar ‘Zon, wind en warmte in West-Brabant’

Foto: Gemeente Altena
31 januari 2021, 12:23
Verlopen

ALTENA - Binnen de regio West-Brabant, waar Altena onder valt, worden afspraken gemaakt over waar en hoe de beste duurzame energie opgewekt kan worden. Kom daar meer over te weten tijdens een online webinar.

In het webinar nemen experts u mee in de plannen en ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie in onze regio. De uitzending is een afwisselend programma van gesprekken in de studio en filmpjes op locatie. U krijgt meer informatie over de omslag naar een duurzame energievoorziening. In de uitzending worden de plannen, het proces en gemaakte keuzes voor duurzame energie in de regio West-Brabant toegelicht. Via de chat kunt u vragen stellen.

Meld u aan voor het gratis webinar via de website energieregiowb.nl onder Actueel en dan Webinar. Vlak voor de uitzending begint ontvangt u de link om mee te kijken. De webinar is op woensdag 10 februari van 20.00 tot 21.15 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl