Maaltijdbezorgers gezocht voor de kern Woudrichem

Foto: Archief
1 februari 2021, 17:23
Verlopen

WOUDRICHEM - Trema Welzijn is voor de kern Woudrichem op zoek naar maaltijdvrijwilligers, want vele handen bezorgen warme maaltijden.

De maaltijdservice is er op gericht om tussen de middag een warme maaltijd bij de klant te bezorgen. Vooral het contact met de klant is belangrijk. De klanten zijn mensen die niet meer zelfstandig kunnen koken of het eten niet kunnen opwarmen. Zij wonen nog wel zelfstandig, al dan niet met wat hulp. De vrijwillige maaltijdchauffeurs hebben een belangrijke signaleringsfunctie. De vrijwilliger zal de coördinator van de maaltijdservice op de hoogte brengen wanneer hij of zij zich zorgen maakt om een klant.

De vrijwillige maaltijdchauffeurs helpen elkaar om elke dag iemand klaar te hebben staan. Zij bezorgen warme maaltijden vanuit de keuken van de Lemmenskamp. Iedereen mag zich aanmelden voor het bezorgen van warme maaltijden. U ontvangt een kilometervergoeding voor vrijwilligers van € 0,32 p/km vanaf uw huisadres. Mocht u interesse hebben, dan mag u altijd even informeren bij Anne-Marie van der Vliet via 0183 408444 of anne-marie.vander.vliet@trema.org.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl