Tweedehands boekenverkoop verhuist naar Munnikenstate

Foto: Archief
1 februari 2021, 17:26
Verlopen

WIJK EN AALBURG - In Wijk en Aalburg vindt de tweedehandsboekenverkoop van Zorgplein Maaswaarden voortaan plaats op de zolder van aanleuncomplex Munnikenstate.

In november werd bekend dat de boekenverkoop met spoed een nieuwe plek zocht omdat Jac van Bergeijk Mode en Wonen, waar voorheen de boeken verkocht werden, ermee ophield. Daarop bood woningcorporatie Bazalt Wonen de zolder in aanleuncomplex Munnikenstate aan, dat naast verzorgingshuis Wijkestein ligt.

Op dit moment worden de kasten en stellages op de zolder gevuld met meer dan tienduizend boeken. Als de coronamaatregelen het toestaan kan vanaf maart de tweedehandsboekenverkoop in Wijk en Aalburg weer plaatsvinden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl