Havendagen Werkendam doorgeschoven naar 2022

Foto: Archief
2 februari 2021, 18:19
Verlopen

WERKENDAM - De Havendagen in Werkendam worden opnieuw een jaar doorgeschoven naar 2022.

Volgens voorzitter Dick Hoogendoorn van de organiserende commissie komt na een eerder uitstel van 2020 naar 2021 de realiteit om de hoek kijken om nogmaals de bakens te verzetten. Volgens hem is het verloop van de coronapandemie te onvoorspelbaar en over de koers van de vaccinatiestrategie zijn ook veel onduidelijkheden.

De Havendagen in Werkendam worden traditioneel druk bezocht. Voorgaande edities trokken per keer ruim 25.000 bezoekers. Het maritieme evenement is succesvol dankzij een geoliede samenwerking tussen het lokale verenigingsleven, bedrijven, winkeliers, onderwijs, externe gasten en spannende attracties. Ook de gemeente Altena en de hulpdiensten zijn belangrijke spelers. De Commissie Havendagen kijkt er naar uit om in 2022 alsnog het beloofde bruisende evenement te kunnen organiseren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl