De eerste verkiezingsposters zijn geplakt in Altena

Foto: Redactie
9 februari 2021, 18:08
Verlopen

ALTENA - De voorbereidingen op de landelijke 'verkiezingsstrijd' zijn ook in de gemeente Altena gestart. De Tweede Kamerverkiezing vindt plaats op 17 maart 2021. Lokale politici staken alvast de handen uit de mouwen en zijn gestart met het plakken van de verkiezingsposters.

Bij de komende Tweede Kamerverkiezing verloopt het verkiezingsproces wat anders dan anders. Dit om het risico op verspreiding van Covid-19 op de verkiezingsdag klein te houden. Er worden maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat het voor kiezers veilig is om te stemmen en het voor stembureauleden veilig is om hun werk te doen in de stemlokalen.

Desalniettemin zullen de verkiezingsborden, in de verschillende kernen van Altena, de komende weken vol worden geplakt met de landelijke kopstukken van de politieke partijen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl