Hulp nodig bij uw belastingaangifte?

Foto: Archief
14 februari 2021, 13:13
Verlopen

ALTENA - Belastingaangifte doen of toeslagen aanvragen via de computer kan best lastig zijn. Wat hulp van een expert die met u meekijkt is dan fijn. Iemand die helpt bij het invullen van de aangifte, u tips geeft of uw vragen beantwoordt.

In steeds meer Bibliotheken kunt u hulp krijgen bij uw belastingaangifte en toeslagen, zo ook bij Bibliotheek Cultuurpunt Altena. Belastingexperts, veilige computers en internet, inloopspreekuren of een belastingspreekuur op afspraak, workshops en lezingen om u op weg te helpen. De hulp is gratis. Ook als u geen lid bent van de Bibliotheek.

Dit jaar staan de telefonische spreekuren elke vrijdag in maart en april gepland van 10.00 tot 12.00 uur. Het Belastingspreekuur is op afspraak. Een afspraak maakt u door te mailen naar digitaalhuis@bibliotheekaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl