Gemeente roept op tot lokaal maatwerk voor ondernemers

Foto: Archief
19 februari 2021, 18:00
Verlopen

ALTENA - Wethouder Matthijs van Oosten roept Den Haag op om te bekijken of ‘lokaal maatwerk’ geleverd kan worden, zodat ondernemers in Altena de gevolgen van de coronacrisis het hoofd kunnen bieden. Dat schrijft Van Oosten in een brief op 19 februari aan het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

De boodschap richting Den Haag is dat de gemeente graag meer maatwerk wil bieden voor ondernemers, maar nu tegen de grenzen van de mogelijkheden aanloopt. Ondernemers snakken naar perspectief. De gemeente wil graag met lokaal maatwerk zo goed mogelijk kunnen beantwoorden aan vragen van ondernemers. Maatwerk zal de zorgen niet direct wegnemen, maar experimenteren met mogelijkheden geeft een toekomstperspectief.

De brief is verstuurd mede na een noodkreet van George van den Heuvel, voorzitter van ondernemersclub BIZ Centrum Werkendam en medeondertekend door collega-wethouders uit de gemeenten Oosterhout, Geertruidenberg, Drimmelen, Breda en Gorinchem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl