Rijbewijskeuringen CBR in Werkendam

Foto: Archief
20 februari 2021, 05:50
Verlopen

WERKENDAM - Een medische keuring voor het verlengen van uw rijbewijs is nodig wanneer u 75 jaar of ouder bent of wanneer u een groot rijbewijs (C/D/E) gaat halen of vernieuwen of wanneer u om medische reden een arts moet bezoeken van het CBR.

Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen in Dorpshuis Vlechtwerk in Werkendam op donderdag 4 maart medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 50,00. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is de prijs € 70,00. Een afspraak voor het spreekuur kunt u uitsluitend maken via RegelZorg: www.regelzorg.nl of tijdens kantooruren via de afsprakenlijn: 088 2323 300.

Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en begin 5 maanden voor deze datum met het verlengen van uw rijbewijs, indien u ook medisch gekeurd moet worden. De eerste stap is het kopen en invullen van een Gezondheidsverklaring. Dat kan online op mijn cbr.nl, via DigiD met SMS- of App-verificatie. Een papieren Gezondheidsverklaring kunt u kopen bij de meeste gemeenten of via RegelZorg. Senioren mogen onder bepaalde voorwaarden, uitsluitend in Nederland, met een verlopen rijbewijs een jaar blijven rijden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl