Zwembaden maken zich op voor seizoen 2021

Foto: Facebook Zwembad Bijtelskil
28 februari 2021, 12:27
Verlopen

SLEEUWIJK - Achter de schermen is zwembad Bijtelskil in Sleeuwijk al weer een tijdje druk met de voorbereidingen voor het komende seizoen. Men hoopt op woensdag 28 april open te mogen, al is dat nog onzeker.

Ook dit jaar zal het weer noodzakelijk zijn dat er een beperkt aantal personen tegelijk toegelaten mag worden. Net als vorig jaar zal men daarom gaan werken met online reserveren. Dit jaar is het wel mogelijk om losse dagtickets en 12-badenkaarten te kopen.

De voorverkoop van abonnementen voor seizoen 2021 staat gepland op maandagmiddag 12 april, dinsdagochtend 13 april, woensdagavond 14 april, maandagochtend 19 april, dinsdagmiddag 20 april en woensdagochtend 21 april. Kijk ook op www.zwembadbijtelskil.nl voor meer informatie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl