Maak 20 maart een opschoon-ommetje

Foto: Archief
7 maart 2021, 12:26
Verlopen

ALTENA - De Landelijke Opschoondag heeft dit jaar een aangepaste vorm. Doe mee en maak op zaterdag 20 maart een opschoon-ommetje. Zo worden de buurten in Altena zwerfafvalvrij.

Zwerfafval blijft nog steeds een actueel probleem. Het zorgt voor troep en ergernis en is schadelijk voor mens en milieu. Met de Landelijke Opschoondag wordt ieder jaar een stap gezet naar een schonere leefomgeving.

Wilt u ook meedoen? Meld u dan aan voor 12 maart. De gemeente zorgt voor de opruimspullen en regelt de afvoer van het ingezamelde zwerfvuil. Aanmelden kan via de website www.gemeentealtena.nl. Afval oprapen met mensen buiten uw eigen huishouden mag als u met maximaal 1 persoon op pad gaat en 1,5 meter afstand houdt. In uw eentje of met uw huishouden opschonen blijft het veiligst.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl