Altena Streekfestival onder voorbehoud op 23 oktober

Foto: Pixabay
14 maart 2021, 12:02
Verlopen

ALTENA - Hoewel er nu nog een tijdje niet veel samen muziek gemaakt kan worden, wil de nieuwe Stichting Altena StreekFestival toch alvast vooruit gaan kijken naar het moment dat dat wél weer mag!

De stichting is inmiddels begonnen om een 2021-editie voor te bereiden van het Altena Streekfestival, wat op zaterdag 23 oktober zal plaatsvinden als de coronamaatregelen het toelaten. Op het Altena StreekFestival 2021 zal vooral worden gevierd dat de orkesten weer mogen doen wat ze zo gemist hebben: samen muziek maken en genieten van elkaars optredens. Elk orkest zal dan ook een mooi en toegankelijk podium krijgen voor één van hun eerste optredens na de lockdown.

De Stichting Altena StreekFestival is opgericht in 2021 om blaasmuziek in de regio Altena en omstreken te bevorderen. Dit wil de stichting in eerste instantie bereiken door jaarlijks het Altena StreekFestival te organiseren. Dit is een eendaags festival voor alle blaasorkesten in de regio Altena, dat zijn oorsprong vindt in 1972 en dat in 2021 zijn 48e editie zal beleven.

Volg de ontwikkelingen rond het Stichting Altena StreekFestival op Facebook via www.facebook.com/altena.streekfestival.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl