Brandweer zoekt parttime hero’s

Foto: Suzanne van Gijzel
16 maart 2021, 19:06
Verlopen

REGIO - Brandweer Midden- en West-Brabant start een nieuwe parttime hero wervingscampagne. De campagne loopt tot en met 28 maart en is gericht op het werven van nieuwe collega’s voor de brandweerposten Woudrichem, Giessen, Terheijden, Made, BaarleNassau, Alphen en Chaam.

Op de social media kanalen van Brandweer Midden- en West-Brabant wordt gedurende 14 dagen actief aandacht besteed aan de zeven wervende posten. Deze berichten worden ondersteund door posters en flyers die de posten zelf verspreiden en banners die opgehangen worden in het betreffende dorp. De term ‘parttime hero’ maakt duidelijk dat u het werk bij de brandweer goed kunt combineren met een reguliere (fulltime) baan.

Op dinsdag 13 en woensdag 14 april om 19.30 uur is er een digitale informatieavond voor potentiële parttime hero’s uit Woudrichem, Giessen, Terheijden, Made, Baarle-Nassau, Alphen en Chaam. Aanmelden kan via parttimehero@brandweermwb.nl of via het interesseformulier op www.brandweer.nl/parttimehero. Op deze website staat ook meer informatie over werken bij de brandweer als parttime hero.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl