Vervoerder Bravo start met Bravoflex in Altena

Foto: Bravo.nl
26 maart 2021, 17:05
Verlopen

ALTENA - Op aandringen van de gemeente Altena start er een alternatieve vorm van openbaar vervoer in de vorm van Bravoflex. Dit is een flexibele vervoerservice op afroep die zonder vaste route rijdt van halte naar halte.

Bravoflex rijdt van elke bushalte in de gemeente Altena naar de knooppunten Sleeuwijk Tol en Kromme Nol. Reizigers boeken zelf Bravoflex wanneer het u uitkomt, ’s avonds en in het weekend. U reserveert via de app en bepaalt zelf hoe laat en bij welke halte u wordt opgehaald. Ook brengt Bravoflex reizigers naar de opstapplaatsen van de veren richting Gorinchem in Sleeuwijk, Werkendam, Woudrichem.

Bravoflex rijdt in Altena het hele jaar van maandag tot en met vrijdag van 19.00 tot 00.00 uur en op zaterdag, zondag- en feestdagen van 09.00 tot 00.00 uur. U betaalt voor wat u reist. De kosten bestaan uit een opstap- en kilometertarief. Het kilometertarief wordt berekend aan de hand van de kortste route van A naar B. Betalen is eenvoudig, met uw pinpas bij de chauffeur. Kijk voor meer informatie hierover op www.bravo.info/bravoflex.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl