Stap op de fiets en haal je eten in huis

Foto: Facebook Fietsen voor m'n eten Altena
28 maart 2021, 13:19
Verlopen

ALTENA - In navolging op het initiatief ‘Fietsen voor m’n eten’ in de regio Westland, is inmiddels ook in Altena dit initiatief in opmars. De Facebook pagina heeft inmiddels meer dan 1000 leden.

Maak van de deugd fietsen een nood: zorg met de fiets voor ons dagelijkse eten. En daarbij steunt u gelijk de lokale ondernemers, kleine winkels, tuinders en boeren in gemeente Altena en daarbuiten die hun waar ook langs de weg aanbieden. Maar waar vinden we ze? Waar vindt u in de regio Altena goed en gezond eten, zo langs de weg op boerenlandweggetjes en tuinderslaantjes en bij kleine winkeliers en marktkramen? Deel deze unieke verscholen plekjes in de regio, zodat iedereen weet waar ze zijn en wat ze te bieden hebben.

Via de Facebookpagina is het de bedoeling dat u de verkooplocaties deelt. Dit in de vorm van websites, Facebookpagina’s of gewoon adressen delen, zodat iedereen zijn fietsrondje kan verrijken met een bezoekje aan de hardwerkende boer of ondernemer. Bekijk de pagina via www.facebook.com/groups/fietsenvoormijnetenaltena of open de kaart met locaties via www.fietsenvoormijneten.nl/regio/altena/.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl