Training Taal voor het Leven

Foto: Archief
28 maart 2021, 13:36
Verlopen

ALTENA - Vindt u het belangrijk dat iedereen in Altena mee kan doen? En wilt u uw steentje bijdragen op het gebied van taalontwikkeling? Meld u dan aan voor de training Taal voor het Leven.

Na het volgen van de training kunt u aan de slag als Taalvrijwilliger. U leert uw Taalmaatje beter lezen, schrijven en spreken door één op één begeleiding. De cursus start op 1 april en duurt in totaal 4 dagdelen.

Wat als de lockdown en aangescherpte coronamaatregelen nog steeds van kracht zijn? Wanneer de coronamaatregelen het nog niet toelaten een training op onze locatie te geven, dan wordt dit een online training. Deelnemers die zich aanmelden voor deze trainingen worden hiervan op de hoogte gehouden. Aanmelden als Taalvrijwilliger doet u via de website www.bibliotheekaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl