Tweedehands boekenverkoop Zorgplein Maaswaarden

Foto: Archief
30 maart 2021, 18:25
Verlopen

WIJK EN AALBURG - De vrijwilligers zijn blij dat men in deze bijzondere tijd de tweedehands boekenverkopen weer kunnen gaan opstarten. Inmiddels in een nieuwe ruimte gevonden en bent u weer van harte welkom. Uiteraard ook volgens de RIVM-richtlijnen, maar zonder het maken van een afspraak.

Dit houdt in dat als u verkouden bent of moet hoesten, u thuis moet blijven. Bezoekers ontvangen handschoenen en een winkelmandje en volgen de looproute. Er mogen maximaal 5 bezoekers in de ruimte. Een afspraak maken is vanaf heden niet meer nodig.

U bent welkom op zaterdag 1 mei van 09.30 tot 12.30 uur. De locatie is te vinden aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg. Op de 3de etage van aanleuncomplex Munnikenstate.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl