Gemeente begonnen met onderhoudsbeurt voor bomen

Foto: Archief
15 april 2021, 06:23
Verlopen

ANDEL - In Andel is de gemeente begonnen met een grote onderhoudsbeurt voor bomen. 27 slechte bomen zijn vervangen.

Alle overige bomen zijn gesnoeid en van extra voedingsstof voorzien. Verder worden de grindbakken vervangen voor beplanting. Via experimenten is gekeken welke oplossing het beste zou passen. Ook bewoners konden hun voorkeur aangeven.

Uiteindelijk heeft de gemeente gekozen voor het plan van tuin- en landschapsarchitect Loes Lijmbach uit Wijk en Aalburg. Inwoners hebben lang naar de oplossing uitgekeken. Frans Sterrenburg, voorzitter van de dorpsraad, telde dat hij 72 keer met de gemeente over de beplanting in Andel heeft gesproken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl